Centre Corpore

peus bonics

Com aconseguir uns peus bonics?

By | Juliol 19, 2016

Com aconseguir uns peus bonics? 

L’estiu ja és aquí, i els nostres peus l’han rebut desfent-se dels mitjons i les sabates tancades.Si els has cuidat i mimat durant tot l’any, no tindràs gaires problemes en lluir-los, però si no els hi has dedicat suficient atenció aleshores cal que segueixis aquest breus consells.

Exfoliar

Una bona exfoliació elimina les cèl·lules mortes i t’aporta una bona sensació alhora d’estimular la microcirculació de la zona. En el cas que tinguis hiperqueratosi, és a dir, durícies o ulls de poll et recomano que vagis al teu centre d’estètica perquè un professional els tracti. També t’aconsellarà un tractament per pal·liar-los en la mesura del possible.

 Hidratar

La hidratació dels teus peus és tan important com a qualsevol altre part del cos. A més, si els hidrates durant tot l’any pots prevenir els talons secs, un problema molt comú al qual només fem cas quan toca ensenyar i lluir els peus a l’estiu.

Ungles cuidades

Amb les ungles dels peus caldria posar especial èmfasi, ja que si no les cuidem poden provocar-nos petites ferides o molèsties i impedir-nos caminar o portar el nostre ritme de vida habitual.

  • Mantingues sempre les ungles
  • Quan les tallis, et recomanem que ho facis en forma recta i vés amb compte amb les cantonades, ja que si les talles massa poden créixer cap a dins de la pell i que s’encarnin.
  • Llima-les per igualar-les i que no hi quedi cap irregularitat.
  • Si tens problemes perquè normalment se’t trenquen o s’esquerden, utilitza un oli reparador que protegeix l’ungla i la cutícula i també redueix els problemes d’aspror i irritació. També pots fer servir enduriments d’ungla, que millori l’aspecte i la resistència.
  • Si acostumes a maquillar-te les ungles, sobretot a l’estiu, recorda que cal utilitzar una base protectora per protegir la ungla. En acabar, aplica’t un top coat perquè l’esmaltat brilli i duri més.

 I a lluir els peus!

Font: Blog Skeyndor